Sivut

perjantai 23. tammikuuta 2015

Tokoa & Saga laukkuun

Ajattelin opettaa Aissin menemään matkalaukun sisään, mutta sehän ei mahtunut kuin istumaan kyseisessä laukussa joten Saga pääsi kokeilemaan koska se on porukan pienin. Temppu ei vaatinut kummoista esittelyä vaan se oli Sagan mielestä todella helppo juttu. Kantta tosin oli pakko vähän pitää raollaan, koska muuten se ei löytänyt sopivaa kohtaa mistä sitä nostaisi kuonollaan. Seuraavalla kerralla etsin isomman laukun niin muutkin pääsevät testaamaan...






Villa, Ais ja Ketku puolestaan pääsivät tokoilemaan. Tai no... meidän versio sisältää myös temppuja. Villa teki kiertoa ja stoppeja eri asentoihin, mikä oli sille uusi juttu. Ais testasi samaa ja harjoitteli lisäksi noutoa.







Ketku kokeili seuraamista, tätä on vähän alustettu jo aiemminkin. Liike tuntuu sille aika mieluisalle. Toisaalta se tuntuu tykkäävän kaikesta. Lisäsin seuraamiseen myös liikkeestä istumisen. Harjoittelimme myös jalkojen välistä peruutusta tekemällä vuorotellen väliin menoa ja siitä pakitusta. Tämä systeemi tutnui toimivan hyvin joten tätä käytetään jatkossa muillakin jos tarvitsee opettaa esim. tuo jalkojen välistä peruutus jota käytän paljon frisbeessä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti