Sivut

lauantai 24. tammikuuta 2015

Koko lauma temppuilemassa

On jo pitkän aikaa pitänyt tehdä siistimmällä rekvisiitalla esittelyvideo tempuista, jossa näkyisi tuo taustakangas aitoineen, mattoalusta ja näyttävimmät temput. Ainakin omasta mielestäni... Toivottavaa olisi myös että itselläni olisi päällä esiintymisasu eikä vanhoja verkkareita Reinot jalassa... Kuten yleensä. ;-)

Tänään päätin viimein ryhtyä toimeen ennenkuin puran osan matoista pois maalaamisen tieltä. Urakka pitäisi kai silti tehdä uudelleen samantien, koska kameran sijoituspaikka olikin kehno, jospa se toimisi paremmin korkeammalla? Tai sitten ei. Kaveria ei ole avuksi kuvaamaan, tänäänkin tasapainottelin videokameraa huteran pahvilootakasan päällä.
Kivan näköisen videon ja posetuskuvien lisäksi täyden kaman kanssa treenaaminen on muutenkin hyödyllistä. Esim. verkkoaitojen lähellä työskentely on osalle vaikeampaa, lisäksi joskus osuu tassu tai häntä liinoihin. Hyppyjen ajoitus muuttuu myös, en voi tehdä samoja ylihyppyjä kuin ilman aitoja. Näitä juttuja on siis hyvä treenata kotona ennenkuin esiintyy jossain yleisön edessä. Treenin edetessä aloin jopa oppimaan etten heitä nameja liian reunaan kun hukkuvat joko liinan alle tai vierivät aidan ulkopuolelle. Tätä olen tehnyt monessa esityksessäkin joten pitäisi harjoitella... Nuo esiintymisvaatteet ovat myös haaste normitreeniin verrattuna, sekä jakku että housut ovat liukkaat joten hyppyjen on osuttava tarkempaan kohdilleen. Korkeammissa hypyissä pidänkin suojaliiviä, mutta jos alusta on kova niin kaikki kiipeilyt tehdään jokatapauksessa matalina.


Otin samalla myös joitain ryhmäkuvia, mutta unohdin näköjään 
ottaa kuvaa siitä kokoonpanosta missä Saga treenaili.






Mielessä on ollut myös kokeilla parina porukan vanhinta ja nuorinta koiraa. Inka täyttää tammikuun vikana päivänä 12 ja Ketku on 16 vk ikäinen. Inka oli vallan innoissaan kun pääsi mukaan pitkästä aikaa, se on hyvin harvoin treenailemassa mitään ja asuukin vanhemmillani (100 m päässä tosin...)

Yhteistreeni sujui hyvin, vaikka Inka on vain pari kertaa kokeillut näitä ryhmäjuttuja aiemmin ja paritehtäviä vain kerran Shiran kanssa.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti