Sivut

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Sirkustreenejä

Päivällä vedin frisbeekoulutusta joten treenaamo oli sopivan tyhjillään usemman koiran tempputreeniä varten. Pari poseerauskuvaakin otin... Tietenkin. ;-)



Mutta ensin harjoittelivat Villa ja Nox, kummallakin hiukan hankalampi tehtävä. Villa on kokeillut kerran reboundin alkeita, mutta siitä on jo aikaa. Noxilla sama juttu syliinhypyn kanssa. Ihan tyhjästä ei siis aloitettu, mutta edellisestä kerrasta on jo aikaa eikä kyseisiä temppuja ole harjoiteltu kuin sen kerran tai kaksi. Villalla tein ensin ponnistusta samasta suunnasta kuin Aissilla. Se teki itse pari kertaa vahingossa toisesta suunnasta ja se näytti sujuvammalle joten vaihdoin suunnan siihen. Edistyimme aika pitkälle, mutta korkeutta uupuu vielä lopullisesta versiosta. Polvillaan onnistuisi varmaan jo nyt.

Noxin syliinhyppy sujui hyvin ja meni lähes lopulliseen versioon saakka. Sillä on sopivia pohjia olemassa tätä varten, joten suurin panostus tämän päivän treenissä oli totuttaa siihen syliin kaappaukseen. Häntä jatkui heilumista joten tämä onnistui. Alla videota näistä harjoituksista:




Hyppyharjoitusten alusta. Harmaan maton alla on jo toppausta 

ja lisäksi laitoin 1,5 cm paksuisia retkipatjoja ja 
niiden päälle maton pitämään ne paikoillaan.


Sitten pääsivät treenaamaan Villa, Vuki, Pinja ja Nox. Tein muutamia helppoja temppuja ja painotus oli paikallaolojen palkkauksessa. Kokeilin samalla käyttää paria saavia huvin vuoksi toistepäin. Lopuksi laskin sisälle Ketkun ja Aissin. Muut jatkoivat paikallaoloharjoituksia ja Ketku sai tarjota jotain. Kuten oletinkin, se lähti helposti kiertämään joten jatkoin sen vahvistamista. Samalla se tottui työskentelemään muiden koirien seassa.



Lopuksi lavastin vielä treenin uudelleen, että saisin kivan ryhmäkuvan. 

Palkkanamien imurointia...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti