Sivut

torstai 8. tammikuuta 2015

Ketku demokoirana & Sagan temppuja

Ketku oli tänään demokoirana avustamassa Vision temppukurssilla. Ja voiii kun se oli pätevä! Tehtiin ensin namihäiriöjuttua, josta laitoin videon pari päivää sitten tänne ja se teki aika identtistä versiota tänään, paitsi ettei erehtynyt kertaakaan yrittämään kiposta syömistä. Teimme myös eilen opeteltua saavinkiertoa.



Isoin hämmästyksen aihe reissussa oli kuitenkin rappuset. Koulutus tapahtuu yläkerrassa ja sinne on sileät kiviraput, joissa tasanne välissä. Ja Ketku kiipesi ne!  Ekalla kokeilulla ensin ihmetteli hetken kun kutsuin sitä tasanteelta ja sitten se tuli reippaasti ylös saakka. Tokalla kerralla se ei edes miettinyt vaan kiipesi vauhdilla. On se vaan mainio tyyppi!

Ketku avustamassa

Minun on jo pitkän aikaa pitänyt kokeilla yhtä työvaloa maalaamossa koirien valokuvaukseen. Tänään lähdin viimeinkin kokeilemaan ideaa Sagan kanssa. Ihan toimiva systeemi, vaikka en osaa kauheasti kameraa säätääkään. Voisikin ottaa asiaksi kuvata kaikki koirat "studiolavasteissa".




Saga opetteli uuttaa temppua - kumartamista. Se menee todella nopeasti ja mielellään maahan joten suunnittelin varmistuskonstin saadakseni pepun jäämään ylös. Ensin tein jalan alle menoa toisen jalan ylitse (hankala selittää, vaiheet näkyvät videolla) ja sen jälkeen jalan yli, käden yli ja kädellä hiukan mahan alta tukien. Saadakseni varmuuden siitä, että Saga ymmärsi asennon eikä jäänyt siihen vain tuurilla, tein sitä myös aloittaen makuuasennosta. Ensin avustin nousussa kevyesti kädellä, mutta muutaman kokeilun jälkeen Saga keksi nousta itsekseenkin oikeaan asentoon. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti