Sivut

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Koko homma uusiksi...

Niin... en ollut tyytyväinen siihen eiliseen videoon. Tarkoitushan oli tehdä siisti esittelyvideo porukan tempuista, mutta kuvauskulma oli surkea, välillä reunoilla näkyi kamaa (aitaverkko, laatikosto...) ja ohjaajan pää oli suurimmmaksi osaksi sensuroitu mikä ei minua haittaisi, mutta näyttäisihän se fiksummalle kun ohjaajakin olisi kuvassa.

En ollut purkanut vielä aitoja ja kankaita maalaamosta, joten päätin alkaa hommaan uudelleen. Nyt tajusin korjata kuvauskulman lisäksi pari muutakin juttua, esim. housut vaihtuivat toisiin. Aissin hyppy kengille meni nyt paremmin kun uskalsin luottaa siihen ja pidin jalat suoremmassa. Siinä asennossa on helpompi tasapainotella koiraa, mutta jos se lipeääkin niin on suurempi vaara, että se päätyy naamalleni. Tänään mukana olivat kaikki muut paitsi Saga, Shira ja Inka, valitsin mukaan ne jotka todennäköisimmin ovat mukana tulevissa esityksissä.

Kamera on aina ollut milloin minkäkin romukasan päällä. Viime aikoina olen laittanut sen keikkumaan huteran pinon päälle, joka on koostunut vadista ja kahdesta pahvilaatikosta. Aikomuksena oli tänään kiinnittää kamera maalaustelineeseen nippusiteillä ja teipillä, että saan sen ylemmäs. Kerroin tästä äidilleni ja hän ihmetteli että miksi en käytä kolmijalkaa? No, siksi että se on ollut vuosikausia hukassa. Se on siis äitini kolmijalka, hankittu aikoinaan järkkäriä varten jota ei ole ollut enää olemassakaan varmaan 15 vuoteen. (vai onkohan sekin jossain varastossa..?) Kyselin telinettä jossain vaiheessa vuosia sitten ja muistan ettei sitä löytynyt. Mutta äiti sanoi, että tuollahan se on ollut samassa paikassa koko ajan varaston oven pielessä. Menin katsomaan ja siellähän se oli. Mysteeriksi jäi miksi olen luullut sen kadonneen. 

No, sain sen siis käyttööni ja kuvaus helpottui huomattavasti! En vaan keksinyt miten saan käännettyä kameraa siinä osoittamaan alaspäin joten piti lyhentää etummainen jalka ja toivoa että se pysyy pystyssä. Pysyihän se, ehkä jossain vaiheessa keksin miten sitä säädetään. Eihän siinä ole kuin kolme ruuvia, silti en saanut sitä liikkumaan kuin ympyrää. Jospa se on jumissa hmm...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti