Sivut

maanantai 19. tammikuuta 2015

Tempputreenejä jälleen


Päivällä oli tarkoitus touhuta jotain ulkona, mutta jouduinkin lähtemään Ketkun kanssa lekurireissulle. Pissatulehdus vain, ei sen vakavampaa. Ei kyllä ihmekään, tuohan on paljon ulkona. Ketku oli tosi reipas lääkärillä, tutki paikkoja häntä viuhtoen. 

Kotiin tultuamme oli jo pimeää joten menin tekemään temppuja maalaamoon. Pitäisi vissiin alkaa jo kutsumaan sitä treenaamoksi kun minulla on siellä useammin namit kourassa kuin kynäruisku. Hyvä niin, tänäänkin tuli koulutus- ja esiintymiskyselyitä. Mutta huomenna pitää kyllä päästä jo maalaamaan, tänään oli sen verran myöhä etten enää alkanut ja olisi muutama työ odottamassa ja ovat odottaneet jo ihan liian pitkään vuoroaan.

Otin mukaan kaikki muut paitsi Vanun koska se on viime päivinä ontunut etujalkaansa ja on siksi levossa. Ensin Ketku sai tarjota mitä halusi ja muut tekivät paikallaolotreeniä. No, Ketku tietenkin kiersi, kiersi ja kiersi. Helppo ja selkeä tehtävä sen mielestä. Sopii minun puolestani, koska sen saa helposti tekemään muutakin toisin kuin Vuki yhdessä vaiheessa. Se oppi kiipeämään saavilla ja olisi ollut siellä sitten koko ajan.

Kamerakin oli toki mukana, näistä ryhmätreeneistä saa aina samalla kivoja kuvia. Videokamerakin nykyään nauhoittaa vakituisena, on hyvä selata treeni jälkikäteen vaikka siitä ei mitään nettiin laittaisikaan. Tosin aina laitan. :-D






Ketkun treenin jälkeen aloin harjoittelemaan isojen kanssa. Tosin niistäkin nuorin on vasta 9 kk. (Vuki) Koosta sitä ei heti voisi päätellä, siitä tulee aika iso koira. Tuo saavien toisinpäinkäyttö tuntuu toimivalle idealle ja on kivan näköistäkin. Seuraavaksi sitä saa kokeilla Villa, joka on huonoin paikallapysyjä porukassa. Saavin sisällä on ehkä vaikeampi keikkua... 

Treenissä tuli pari virhettä, joista hassuimman laitoin videolle. Villan piti hypätä selkääni, mutta kun olin siinä kontallani koira kiipeilemässä päälläni, se tuntui minusta vähän oudolle. Kas kummaa, siellähän olikin kaksi koiraa! Ais katsoi, että nyt on sopiva hetki hypätä kyytiin ja mahtui jopa Villan viereen. Koska se toimi vahingossa hyvin niin kokeilin samaa tietenkin tahallani heti perään.

Vuki alkaa osata jo aika hyvin "Vanun tempun" eli se seisoo minua vasten kun pyörin paikoillani. Tuohon temppuun kannattaa valita suurin ja vaalein koira, sitä näyttävämmän näköistä se on. Muuten treenailtiin aikalailla vanhoja juttuja, tosin tuo kengille hyppy on uusi ja se vaatikin pari yritystä ennenkuni osui kohdilleen. Vaikeaa, vaikeaa...

Pinja kokeili ensimmäistä kertaa ison rullan yli hyppyä ja siitä pyörittämään lähtöä. Se teki sen yhtälailla kuin pienellä ja voin jopa pyöräyttää rullan sitä kohti kun se tulee hyppäämään, se osaa arvioida hypyn todella hyvin.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti