Sivut

lauantai 17. tammikuuta 2015

Rullausta & koppeja

Siivoilin viimein maalaamoa/treenaamoa, huomenna olisi ohjelmassa frisbeekoulutusta (ja viikon päästä lauantaina seuraava, tiedot nettisivuillani). Sinne oli kertynyt hämmästyttävän paljon kaikenlaista temppurekvisiittaa, noutokapuloita, vetovaljaita ja tietenkin töihin liittyviä juttuja kuten pinkopohjia. Nyt pohja on parempi kuin koskaan ja myös siistimmän näköinen kun päälimmäinen matto on tasavärinen ja reunasta reunaan. Sen alla on kaksi paksua kumipohjaista mattoa. Temppuja opetellessa voin lisäksi laittaa tuohon kolme retkipatjaa (sellaisia jumppamaton tyylisiä mutta 1,5 cm paksuja) ja niiden päälle maton lisäpehmikkeeksi. Saga tuli mukaan ottamaan pari posetuskuvaa nyt kun tuo on vielä tyhjillään kaikesta kamasta. ;-)

Takaseinällä oleva matto on siistin näköinen videoilla ja kuvissa, mutta se ei ole siinä ulkonäkö syistä. Ainakaan pelkästään. Se peittää alleen ison putken joka imee maalipölyä jos teen jotain isompaa taulua. Sen alareunassa on teräväreunaisia aukkoja, jotka pitää peittää etteivät koirat voi osua siihen. Maton alla on lisäksi useampi kapalevy nojallaan. Tuohon mattoseinään on myös hyvä harjoitella frisbeeheittoja, ei kolise eikä kimpoile niin kovasti.



Illalla tein treenit Ketkun ja Aissin kanssa. Aluksi yritin leikittää Ketku kumisilla kiekoilla, mutta se ei ollut niin villillä tuulella, että olisi lähtenyt niitä jahtaamaan, etsi vain nameja pitkin lattiaa. ...joita ei siinä ollut, mutta se arveli että saattaahaan niitä olla kuitenkin... Katselin mitä muuta kamaa olisi millä leikittää ja löysin sopivan pahviputken, joka päätyi lopulta kolmeksi osaksi. Kokeilin leikittää myös lakanalla, jota käytän sylissäni suojana maalatessa. Se olikin oikein mieluisa, mutta pentu onnistui eksymään sen sisälle vahingossa, se tosin ei haitannut sen menoa.

Lopuksi tehtiin vähän namitreenejä, testattiin ekaa kertaa isoa rullaa ja se olikin paljon helpompi aloitusvälineeksi kuin yleensä käytössä oleva pienempi rulla. Minun ei tarvinnut edes auttaa pyörityksessä. 




Aissin kanssa koppailtiin kiekkoja. Käytössä oli vähän alle
 puolet tilasta ja silti pystyi treenaamaan aika monia juttuja.






Tällaista loska/jää/sohjokeliä tänään,
ei tarvinnut pahemmin kameraa ulkoiluttaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti