Sivut

lauantai 10. tammikuuta 2015

Outoja noutoja ja Ketku lootalle


Ketkuttimelle piti esitellä korokkeella odottelua jo ekana juttuna kuten Vukillekin vaan eipä ole tullut tehtyä.. :-D Kerran on kokeiltu muovilootalla ihan pienenä ja puulootalla oltu puoliksi vahingossa jossain vaiheessa. Mutta eihän se tuolle osaa kiivetä saati siinä odotella, siispä otin sen illan ohjelmanumeroksi. 

Ensin laitoin lootan väärinpäin (eli oikeinpäin...), että tehtävä on mahdollisimman helppo ja selkeä. Pentu meni sinne samantien, mutta ei kestänyt kuin puolen metrin etäisyyttä minuun. Ihan riittävää toki ensimmäiseksi treeniksi. Sitten käänsin lootan, Ketku piti sitä hieman hankalana kun kokeilin sille menoa edellisellä kerralla joten tänään laitoin puulootia kaksi vierekkäin. Se helpotti ja se kiipeili sille perin tyytyväisenä. Lopuksi testasin samaa vielä niin että päällystin lootat räsymatolla. Ketkusta se oli vielä parempi versio, joten sillä teen seuraavalla kerralla.

Toivoin, että pentu olisi edes sekunnin paikoillaan, että saisin siitä kuvan, mutta sain viisi kuvaa, tässä kaksi laadukkainta. Kahdessa ei näkynyt kuin vähän niskatupsua, ei osunut edes kohdilleen. Tuon toisen otin vauhdissa, joten siitä tuli suttuninen, mutta saa siitä sentään selvää kun tarpeeksi pienensi ja vähän terävöitti.

Lopuksi otin mukaan Aissin ja Vukin ryhmätreeniin, että Ketku tottuu touhuamaan myös yhtäaikaa muiden kanssa.





Ais harjoitteli jälleen etujaloilla seisomisen alkeita. Tai jatkoa oikeastaan. Jatkoa osa 265. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa kohti lopullista etujaloilla kävelyä. Kestää kauan että saan sille sekä tekniikan, voiman, tasapainon että liikkeen valmiiksi. Teimme vahingossa myös uuden tempun, se kävi maate pää vinossa maassa. Vaikea kuvailla miten söpöksi se heittäytyi, näkyy videolla...  Ais tarjosi sitä helposti uudelleen ja teki sen samantien myös uudella käskysanalla. :-O Bordercolliet, mokomat hikipinkot... 

Ais treenasi myös tokoa. Outoja noutoja. Hyppynoutoa jalkani ylitse hypäten ja norminoutoa tehden luovutukset seisten selässäni. Toko on juuri niin hauskaa kuin haluaa. Kun vaan itse aina muistaisi sen.

Räpsäisin pikaiseen myös Aissista pari kuvaa.





Vukin & Ketkun iltapaineja:








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti