Sivut

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Ketku parkkihallissa

Teimme retken Tuuloksen parkkihalliin. Ensin koulutin kaksi tuntia ja sitten touhuilin Ketkun kanssa. Tämä oli ensimmäinen kerta sille parkkihallissa. Katselihan se ympärilleen, mutta outo paikka ei haitannut menoa ja pian aloimme treenailemaan tuttuja temppuja. Eihän ne ihan niin helposti sujuneet kuin kotona, mutta hetken harjoiteltuamme Ketku alkoi kuitenkin kiertää saavia, teki vähän pujottelua ja seisoi tassut kengilläni. Pian laskin sen irtikin, koska se oli niin innoissaan nameista ja touhuilusta. Tärkein asia treenissä olikin rentous ja into, tempuilla ei sinänsä ollut mitään väliä.

Olin varannut kameran mukaan, että saan ikuistettua pennun eka parkkihalliretken. Unohdin sen tietenkin ensin autoon joten annoin pennun nameineen kaverilleni. He sitten treenailivat hetken yhdessä ja pentu oli yhtä innoissaan touhusta kuin minunkin kanssani.

Myös Ais oli mukana. Piti näyttää sillä pakitusideoita, mutta namit + outo treenipaikka ovat tuolla edelleen huono yhdistelmä. Tekihän se, mutta joko liian innoissaan jolloin ei muistanut oikein mitä piti tehdä koska kyseessä on ihan uusi liike sille tai sitten palkka ei ollut yhtä mielenkiintoinen kuin mattoalusta ja ympäristö. Lelupalkka toimii sillä hyvin, mutta en voinut sitä käyttää, koska se ei tuota edes osaa vielä.

Autossa odottelut ja matkustus (tunti per suunta) sujuivat moittetta kummaltakin vaikka vieressä treenailtiin, mutta siinä nyt ei ole mitään uutta. Tässä pari kuvaa ja Picasan albumissa lisää.

Muuta ei tänään puuhattukaan, reissussa meni sen verran aikaa.

Anu treenailee Ketkun kanssa

Tassutemppu onnistui hyvin

saavinkiertoa

Vielä mahtuu syliin!

Iltapaineja Vukin kanssa


Nimensä veroinen?

Illalla kävi pieni tapaturma Ketkun kanssa. Annoin sille kanapäällysteistä puruluuta ja nappasi ihan hirveän nopeasti ja osui peukalooni. Veri vaan lensi! Tai tuli ainakin pari tippaa. Keran aiemmin on käynyt vastaavaa ruoan kanssa, silloin se puri kaksi piikkihammasta oikein syvää kynnenreunaan ja ai kun sattui! Normaalisti se ottaa namit nätisti ja palkkaaminen on helppoa, mutta näissä näpit vaarantaneissa tilanteissa on ollut aina muita laumanjäseniä paikalla ja tuosta on tullut tavallista ahneempi pikku peto. 

Kas tässä uudelleennäytelty kohtaus aiemmin tapahtuneesta naminruokkimisesta jossa peukalo rei'itettiin. Tällä kertaa käytin pihtejä ihan vaan huvin vuoksi... ;-) Tällaista krokotiilinruokintaa!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti