Sivut

perjantai 9. tammikuuta 2015

Korokeperuutus

Ehdin vasta illalla touhuilemaan koirien kanssa. Vuki ja Ketku pääsivät kokeilemaan paria uutta juttua... :-)

Ketku kokeili reunapalkkaa, olisikohan kolmas kerta kun tehdään tätä? Tosin joka kerta on ollut eri paikassa ja pikkaisen erilaisella kipolla ja ruoalla. Esittelen sille ideaa siitä, ettei palkkanamin tarvitse olla mukana saati näkyvissä. Hyvin toimii jo, edellisillä kerroilla on tehty vasta yksi jalan alta meno tms. pikkujuttu, tänään kokeilin muutamaa tehtävää putkeen.



Ketku harjoitteli myös uutta temppua - korokeperuutusta. Siitä voi tehdä paljon erilaisia sovelluksia kunhan saadaan perusidea opeteltua. Mm. peruutukset, kaukot, takajalkatarget, peruutus seinää vasten, etujaloilla seisominen (tällaiset fyysiset jutut tietenkin vasta kun ikää on enemmän), polven päälle peruutus, takajalan nostot, takaperin pujottelu, jalkojen välistä peruutus voidaan pohjustaa tällä. Koroketta voi käyttää myös kohteena jos opettaa esim. ohjaajan ympäriperuutusta. Tämä ensimmäinen harjoitus meni hyvin samankaltaisesti kuin noiden muiden ekat treenit aiheen parissa, idea tuli selväksi. Seuraaaksi alan hakea etäisyyttä ja tehdään tätä enemmän naksuttimen kanssa.

Vuki tuli kokeilemaan pari kertaa aiemmin testattua päänkääntelytemppua. Näkyy videolla kohdasta 1.28 alkaen. Se teki myös maahanmenoa, jota ei ole aiemmin opetellut ollenkaan ja käsien alta pujottelua. Se ei osaa kuin muutaman sanan, pitäisi ottaa projektiksi opettaa sille lisää temppuja ja tokoakin voisi aloitella.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti