Sivut

maanantai 23. helmikuuta 2015

Ryhmätreenejä

Viime päivinä koirailut olleet aika nollassa (=hirmusti töitä, kuksien piirtelyä ym.), mutta tänään otin illalla ryhmätreenejä. Vähän "pakkokin", koska keskiviikkona on keikka - mennään esiintymään 4H-porukalle. Muutenkin pitäisi alkaa suunnittelemaan jotain koreografiaa tuohon ryhmätemppuiluun, huhtikuussa olemme Pet Expossa, lisäksi on tulossa pari koulutusleiriä joiden yhteydessä myös temppuilemme.

Otin harjoittelemaan kaikki "ykkösketjun" koirat yhdessä. Mukana olivat siis Pinja, Nox, Ais, Villa ja Vuki. Pääpaino treenissä oli paikallapysymisessä, mutta siihen en tänään saanut mitään haastetta. Toivoin, että muutaman päivän lähinnä pihalla oleiltuaan koirat kävisivät kuumina ja pitäisi keskittyä tosissaan siihen, että ne saa sopivaan mielentilaan. pah, mokomat olivat täysin tyynen rauhallisia. Treeni sujui siis hyvin eikä kukaan poukkoillut saaveilta väärään aikaan. Villa tosin nousi kahdesti seisomaan, mikä oli siltä vähän. Sekin alkaa asettumaan.

Lisäksi otin kuvia Koirakoulu Visiolla pitämiäni uusia kurssien mainostusta varten. Tulossa olisi toko-, lajimix ja temppukurssia... Näitä kursseja varten kuvasin eilen esittelyvideotkin. Pidän myös kotona temppupäivän 15.3. en vain vielä ehtinyt väsätä mainosta vaikka piti tehdä se tänään.


Ketkukin pääsi treenaamaan, sen alo-hyppy alkaa näyttää öööh alo-hypylle. Tänään koitin saada sille etuosakäännöstä myös toiseen suuntaan, olen laiskana tehnyt melkein koko ajan samaa puolta.

Jatkossa taidamme taas keskittyä temppuiluun ja tokoon, sillä talvea ei näytä oikein tulevan. Lunta on, mutta ei tuolla pellolla voi ajaa - kynnös paistaa jo reitillä ja plusasteita nin paljon, että sinne joka tapauksessa uppoaa.. Luulin, että kunnon talvi ja pakkaset olisivat vasta tulossa, mutta näyttää siltä että tuo lyhyt pakkaskausi oli se tämän vuoden "talvi". No, onpa sentään ollut edes lunta toisin kuin edellisenä talvena joten koirat ovat pysyneet ihanan puhtaina eikä sisällä ole hiekkaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti