Sivut

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Tuulen viemää

Ihan mahtava auringonpaiste ja puuskainen tuuli. Tällä yhdistelmällä sai tehokkaan lihaskuntotreenin Noxille sekä liudan valokuvia.



Tehtiin frisbeetreeniä ilman koppeja. Heitin kovassa tuulessa kiekkoa pellolla ja Nox oli ainut joka viitsi sitä hakea ja menikin lisäksi kovaa. Ais ja Vanu eivät olleet lenkillä mukana, toki Aiskin olisi hangessa kiitänyt kiekon perässä mielellään. Aikani heiteltyäni keksin käyttää tuulta hyväkseni ja heitin kiekon hangelle väärinpäin liukumaan ja tuuli vei sitä pitkiä matkoja (yli 100 m kevyeen) Hangen pinta oli yön aikana siloittunut ja siksi kiekko liukui helposti. Mutta kuori oli niin ohut, että koirat upposivat lumeen mahaan saakka. Joten aikamoista rämpimistähän se oli.

Nox <3 frisbee

Tuuli vie kiekon!

Sinne se meni, tuli aika lenkki Noxille umpihangessa.
Tätähän tehtiin siis useita kertoja ja lopulta
päätin lopettaa koska vaikutti siltä
ettei Nox tule sitä itse tekemään...

Ketku, Pinja & Nox

Illalla kokeilin voisivatko Shira ja Ais temppuilla yhdessä. Epäilin, että Shira jännittäisi paritehtävää, mutta se sujuikin ihan hyvin. Kummallakaan ei ole olemassa tuplatemppuja, paitsi Ais osaa hyppiä muiden ylitse. Treenin päätarkoitus olikin keksiä vain puuhaa jossa koirat ovat lähekkäin ja palkkaan niitä yhtäaikaa. Sen verran hyvin sujunut kokeilu oli, että voin ihan hyvin alkaa opettamaan noille kahdelle tuplajuttujakin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti