Sivut

perjantai 6. maaliskuuta 2015

Ketku kiipeilee

Onpa tapahtunut ihan hirveästi kaikkea jännää eikä ole ehtinyt kirjoittaa! Paitsi kun ei. :-P Ohjelmassa on ollut töitä  ja koirahommat olleet minimissä. Kuviakaan ei ole tarvinnut napsia kun ulkona on koko ajan harmaata ja märkää.

Tämmöisiä on piirrelty (polttopiirros) urakalla viime
aikoina ja jonossa ois lisää tilauksia oottamassa. :-)


Viikko sitten paistoi hetken aurinkokin...

Mitään ihmeellistä emme ole opetelleet, vähäiset treenit kuluneet pääosin vanhojen juttujen parissa. 4H-keikka meni hyvin, mukana olivat Ais, Nox, Pinja, Villa, Vuki ja Ketku. Teimme ensin temppuja ja koirat söivät hirmuisen kasan namipaloja kun annoin temppuilun lisäksi lasten ruokkia koiria. Röyh. Esityksen jälkeen ajoin parin kilometrin päähän kouluttamaan. Ensin oli kolme yksäriläistä ja lopun ajan (kolmisen tuntia) opetin temppuja. Ketku oli pääosassa apurina ja toimi ihan hirmuisen hyvin, en olisi voinut olla siihen tyytyväisempi. Muuten koirat nukkuivat enimmäkseen autossa, jossa olikin hyvin tilaa koska olin liikkeellä pakulla. 

Esiintymässä, kuvan otti Anu Perttunen, samoin tuon videopätkän. :-)Temppuja on tehty siinä määrin, että innostuinkin välillä tokoilemaan. Kokeiluun pääsi merkki-kierto-asento-suunta-nouto-hyppy-hässäkkä. Toivottavasti tälle tulee pian joku lempinimi käyttöön...?

Ketku teki kiertoa, jättöjä ja hyppyjä. Ais ja Nox kokeiliva kiertoa noudon kera, Videolla on Noxin eka testailukierros ja Aissin toka treeni aiheen parissa. Eka harjoituskin on videolla, mutta tuli ladattua se tuonne meidän FB-ryhmään joten sitä ei voi vissiin linkittää. Tässä pari videota treeneistä.


Tässä pari aiempaa kuva-albumilinkkiä,
en tainnut näitä tänne vielä laittaa. :-)
kuvia 11.2.2015
kuvia 27.2.2015Tänään treenailin illalla kiipeilyjä Ketkun kanssa. Se on ollut pari kertaa selässä ja ihan pienenä kiipeili päälläni kun makasin selälläni, muuten ei näitä juttuja ole kokeiltu. Sen mielestä puuha oli hauskaa, mutta se tarjoaa helpoiten kiipeämistä eikä juurikaan hyppyä kyytiin - toisin kuin esim. Vuki pienenä. Kaikki nämä ovat erilaisia. :-) Tuntuu kuin Ketku ei vielä tajuaisi että se ylettyy hyppäämään. Sehän nimittäin hyppää erinomaisen hyvin joten siitä ei ole kiinni. Ikää sillä on nyt 5 kk, täytti kuun vaihteessa. Kaikki kulmurit ovat jo vaihtuneet ja painoa on 14 kg. Iso koira siis jo.

Myös Villa, Ais ja Nox pääsivät tänään puuhaamaan. Villa harjoitteli ylihyppyjä, yritän saada sille samat hypyt kuin Pinjalla. Suurin osa nuorisosta tekee ponnauksia, joten olisi kiva jos joku tekisi myös puhtaita ylihyppyjä. Se on tosi sähäkkä liikkumaan ja olen nyt pari kertaa ottanut myös tokoa. Ajattelin jos vaikka kävisin pari koetta kesällä Aissin ja Villan kanssa.

Ais alkaa olemaan varma kengille hypyssä. Seuraavaksi voisi lisätä frisbeekopit tai jalkojen suoristuksen, mutta se täytynee tehdä pihalla että on paremmin tilaa hypätä myös alas. Etujalkaseisonta edistyy myös pikkuhiljaa. Nyt pitää miettiä miten muutan tätä niin että se ei hae enää kohdetta tassuilleen. Ehkä se voisi koittaa osua käteen lantiolla, samalla pystyn varmistamaan sen asennon jos yhtään heiluu.Ketkun ja Villan kiipeilytreenit:

Ais kengille ym.


PS: Temppupäivässä on vielä yksi paikka jäljellä.
Uutta vastaavaa suunnittelen huhtikuun puoleen väliin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti