Sivut

perjantai 6. helmikuuta 2015

Ajoa auringossa!

Kylläpä tuota aurinkoa on jo kaivattukin! Ihana lämmin keli kuskille, mutta kamalan raskas keli koirille kiskoa rekeä. Lumi tuntui oikein liimaantuvan kiinni jalaksiin, lisäksi reitti upotti jonkun verran. Vetämässäkin oli vain osa porukasta ja nekin kahdessa eri setissä joten töitä joutuivat tekemään.

Ensin Shira, Saga, Villa, Vuki ja Pinja. Jätin Noxin pois, että porukkaa menisi vähän rauhallisemmin. Vuki oli taas parempi kuin ed. kerralla eikä seilannut sivusuunnassa yhtä paljon. Tällä kertaa kokeilin sitä vasemmalle jolloin sokea puoli jää parin puolelle. Epäilin, että sen olisi parempi nähdä parinsa, mutta ei tämä näköjään haitannut sitä.

Sitten kävimme kävelemässä ringin ja vaihdoin Vukin Noxiin. Se on tosi hyvä vetäjä. Vaikka koiramäärä pysyi saman niin voima millä reki kulki muuttui radikaalisti. Vielä kun olisi Ais ja Vanukin mukana niin olisi meno kevyttä, mutta ne ovat kumpikin vielä poissa hommista ontumisen takia. (syystä x, epäilen niiitä jääkelejä kun juoksivat pihassa) Nox sai lisäksi koppailla frisbeetä umpihangessa, koska se yhä pursusi energiaa vedon jälkeen.

Sitten taas lenkille, tällä kertaa pääsi Inkakin mukaan. Unohdin vallan Inkan syntymäpäivätkin, se täytti 12 v. tammikuun viimeisenä päivänä.

Lenkin jälkeen vein koirat sisään ja koitin leikittää pentua. Ei sitä pallo kiinnostanut pätkän vertaa. Hain kaveriksi Vukin, jospa se leikkisi. No siinähän heittelin ja koirat vaan katselivat. Villa apuun, no se sentään haki sitä. Myöhemmin koirat bongasivat frisbeen ja se yllättäen kiinnostuikin sitten kaikkia. Vuki jopa sai kopin ilmasta!

Lisää kuvia >>>

Vuki kiitää!

Lapioin väylän umpihankeen, koska köysi ei olisi
muuten ylettynyt rekeen. Juu, lämmin tuli!

Inka 12 v.

äiti & tytär leikkii

Villa

Vuki, Villa & Ketku









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti