Sivut

keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Ketku maahan & Pinja rullaa

Nyt ei jaksa kirjoittaakaan... 

Olin iltaan saakka reissussa kun hain erilaisia materiaaleja töitä varten. Mukaan tarttui myös kolme naksutinta (1,19 e, voi ostaa varallekin kun hukkaan ne nopsaan kuitenkin), magneettityökalu ja puupalloja ja tikkuja. Magneettihärvelistä ja puupalloista teen pari pykälää kestävämmän kosketuskepin. Koska palloja sai vain isommissa erissä niin ostin myös puutikkuja ja teen lopuista tavallisia kosketuskepejä ja ajattelin jakaa niitä koulutettaville tarpeen mukaan.

Ketku odotteli siis ihan koko päivän yksin kotona, isot koirat olivat tietenkin ulkona. Ketku oli tehnyt yhdet pissat (pakostikin kun niin kauan oli...) ja nekin keskelle paljasta lattiaa lähelle ovea. Se on nukkunut varmaan koko ajan. Virtaa siis piisasi joten vein sen suoraan treenaamoon kokeilemaan maahanmenoa. Nuo uudet palkkanamit eivät ole kovinkaan herkullisia, mutta toimivat kuitenkin. Ensin tosin hetken leikitin uudella solmulelulla jonka Ketku sai lahjaksi äidiltäni

Pinjakin pääsi kokeilemaan kun tulin saunasta ja se nyt söisi vaikka salaattia jos sitä palkaksi tarjoaisi. Kai vissiin. Söi ainakin kerran pari vuotta sitten kun kokeilin. Tylsät kuivanamit kelpasivat siis suurina herkkuina. Pinja teki rullan yli hyppyä ja sen pyöritystä, koska siinä oli vaikeuksia viimeksi. Sehän ei ole tuota hyppyä erikseen koskaan opetellutkaan, vaan tehnyt sitä koska se hyppää käskystä kaikkea muutakin joten se toimi alunperin rullallakin. Mutta sitten on välillä ollut erehdyksiäkin mm. ponnistanut rullasta joten nyt otin asiaksi erotella tehtävät paremmin. Apuna käytin kosketuskeppiä esteenä.

No näköjään kirjoitin sitten kuitenkin vaikka piti vaan laittaa tuo video... :-P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti