Sivut

torstai 12. maaliskuuta 2015

Ketku apurina

Ilta meni koulutusreissulla. Mukana oli Ketku apurina ja voi että mä niin tykkään siitä. Tunnin aluksi se näytti eri temppujen opetustekniikoita ja se on siitä ihan paras, että voin keskittyä yleisöön ja se tekee itsekseen mitä pitääkin. Lisäksi se tykkäsi kovasti kaikista paikallaolijoista ja moikkaili heitä innoissaan, mutta tuli heti kutsumatta hommiin kun huomasi, että treenit alkaa. Lisäksi se näytti noudon pidon opetusta vielä myöhemmin illalla. Vaikea edes selittää miten tyytyväinen siihen olen.

Kotona kokeilin pikaiseen Noxilla eilen testattua kengille peruutusta. Se oppii sen kyllä nopsaan mutta minä satutin itseni taas parikin kertaa. Nox on niin painava että kun sen paino on etujaloilla ja se osuu selässä sopivaan kohtaan niin se sattuu kunnolla. Täytynee jatkaa suojaliivin kera.

Ketku testasi nopsaan uuden temppuidean, se teki kasia jalkojeni ympäsillä kun makasin maassa jalat koukussa. Se on tehnyt vain kiertoa ja pujottelua, kasi oli uusi idea. Mutta alkoihan se löytymään sieltä, tätä voisi kokeilla jollain muullakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti