Sivut

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Peruutusta kengille

Arvelin Noxin olevan valmis "Aissin kenkätemppuun" jossa se on ensin tassut kenkiä vasten, sitten hyppää selän päälle (makaan maassa) ja peruuttaa siitä takajalat kengille. Tähän tarvitaan oikeastaan vain kaksi perustemppua - selän päälle kiipeäminen ja pieni korokeperuutus. Etutassut kengillehän ei ole välttämätön mutta hauska aloitusasento. Tein ensin hetken selän päältä rahille ja sitten kokeilin kengille osumista. Sepä sujuikin helposti, vaikka odotin ettei Nox heti osu kengille. Ainut vaan että pörrökoira peittää näkyvyyden aika tehokkaasti videolla.  


Ketku alkoi harjoitella kenkiä vasten etutassuilla nojaamista. Se on tehnyt pohjia tähän hiukan aiemmin. Tuo istumisversio taitaa olla sille paras aloitustapa.

Ais alkoi tehdä uutta kenkien päälle peruutusta. Se kääntyy lattialla ensin sopivaan asentoon ja peruuttaa siitä suoraan kengille. Tämä on aika mahdoton selittää, löytyy videolta kohdasta 1.14 alkaen. Peruutus sujui ihan hyvin, käännökseen tarvitsen toistaiseksi kohteen tai muuten Ais tarjoaa vanhaa versiota (etutassut kengille). Se keksi vanhaan versioon itse uudenkin tavan suorittaa, se on ensin siinä etutassut kenkiä vasten ja hyppääkin siitä suoraan seuraavaan asentoon eli etutassut selkään, takatassut kengille. Teimme uutena myös kurkkausta säären alta, onnistuttiin jopa tekemään tässä asennossa koppi. :-D 

Koko päivän on ollut upea sää eli kuviakin kertyi. Ja kuraa... :-P

Tulevia koulutuksia:

15.3. Temput (täynnä) 
19.4. Temput 
(ilm. 15.4. mennessä, muutama paikka jäljellä)
25.4. Koirafrisbee 
(ilm. 22.4. mennessä)
26.4. Tokopaja 
(ilm. 22.4. mennessä)
9.5. Temput 
(ilm. 5.5. mennessä)
10.5. Koirafrisbee 
(ilm. 5.5. mennessä)

Vanu leikkii kiekolla...

Ketku on jo iso koira!

Inka 12 v. hyppää lätäkön yli

Shira & Ais

Ketku

Ketku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti