Sivut

lauantai 7. maaliskuuta 2015

Nox & rebound


Nox on kokeillut reboundin alkeisopetusta kerran, oisko ollut viime keväänä. Muutaman rahille hypyn jälkeen jätin asian samantien (Nox ei ponnannut läpi vaan jäi aina paikoilleen rahille tai syliin), mutta palasin aiheeseen nyt uudelleen paremman treenisuunnitelman kanssa.

Maalaamosta irroitettiin peräseinällä oleva iso putki joten pääsin käyttämään nurkkaa hyväkseni. Tein sinne tukevan alustan, jolla pystyi tekemään ponnausta kahdessa korkeudessa joista jälkimmäinen oli suurinpiirtein saman jolla hyppy pitäisi tehdä minua vasten. Ensin seisoin huonosti ja Nox teki ihan oman ratkaisunsa ja kiipesi ylitseni. Hyvä kun tuli kokeiltua tätä, jatkossa osaa varautua kun opettaa muita koiria. Nox näppäränä meni vain ylitse, mutta tuossa olisi voinut tippuakin huonolla tuurilla. Lattia oli jälleen topattu, vaikka päällimmäisenä onkin tuo harmaa matto joten se ei näy.

Jo ensimmäinen  kokeilu vei tempun siihen pisteeseen että Nox ponnasi oikeaa korkeutta. Tosin hitaasti, mutta en olisi odottanut näin isoa edistystä vielä ensimmäisessä harjoituksessa. Itseasiassa se pyrki tekemään käännöstä jo nin korkealla, että laitoin toisen kätei stoppariksi kohdentaakseni hyppyä sopivaan kohtaan. Niin, en mä muuten sitä olisi tehnyt, mutta kun koira osui kerran aika kipeästi nenääni niin tuli mieleen, että matalampikin piisaa.

Myös Villa teki tätä, mutta ei edennyt vielä noin pitkälle vaikka on harjoitellut matalaa korkeutta aiemmin. Se teki kuitenkin jo ponnauksen pehmusteen & suojaliivin kanssa niin että seisoin siellä telineen ja pehmusteen välissä. Eli sekin tämän oppii. :-)


Jee! Ei putkea! :-) Poseeraamassa Shira & Ais.

yh hyh, kurakelit alkoivat... Lattia oli ekaa kertaa
täynnä tassunjälkiä kun otin koirat sisälle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti