Sivut

torstai 5. helmikuuta 2015

Ketku demokoirana & pikarullan teko

Ketku pääsi jälleen demokoiraksi, tällä kertaa se avusti Vision kurssilla. Esittelin jälleen namihäiriötä ja pari temppuakin. En keksi mitään valittamista Ketkusta, se teki kaiken tasonsa mukaan ja tarjoili lisäksi mm. puulootassa istumista.

Tällä kertaa mukana olleet temppuvälineet olivat aika karmean näköisiä. Päivän aiheena oli rullien ym. tarvikkeiden teko satunnaisista kotoa löytyvistä tavaroista. Esillä oli mm. pahvilaatikoita ja renkaita joita tuossa toissapäiväisessä päivityksessä esittelin. Lisäksi mukana oli pikarulla.


Rullan teko on tavallisin välineisiin liittyvä kysymys. Mistä saa isoja muovirullia? Ei nitä tarvitse ollenkaan. Tässä yksi parissa minuutissa kasaan pistetty rullaversio, tällä idealla on helppo tuunata oma rulla kokeiluun. Tarvikkeina tässä oli kaksi ämpäriä, narua, muovikassi ja mattoja. Sisään kävisi toki moki muukin tavara (esim. iso roskis) ja jos haluaisi rullan tällä systeemillä vakikäyttöön niin vetäisisin nuo ämpärit kiinni toisiinsa pohjistaan. Tämä rulla on jopa tavallista mukavampi käyttää alkuharjoittelussa. Se ei ole liukas ja mattojen ansiosta se on myös pehmeä joten ei pyöri liian liukkaasti. Tässä kuvat puretusta rullasta.





Tein tänään myös kosketuskeppejä. Alunperin aikomuksena oli tehdä vain yksi, mutta puupalloja myytiin pusseissa joissa oli useampia joten niitä jäi ylimääräisiksi. Ostin niille kaveriksi puukeppejä (pit. 50 cm) varsiksi ja lopuksi vähän maalailin kynäruiskulla.

oma venyvä malli...

Ketku kokeilee!

ekstrakepit




Illalla tein Ketkun kanssa lyhyen treenin ja jatkoin eilistä maahanmenon opettelua.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti